سیالین آرایکس

اطلاعات اساسی:

  • میزان مصرف: 2 کپسول
  • میزان مصرفی در هر قوطی:30
Nutrient Serving Size, contains
Grape seed Extract Proanthocyanidins 95% 200 mg
Green Tea Catechins 50 % 400 mcg
Ascorbic Acid 360 mg

طریق مصرف:

به عنوان یک مکمل غذایی روزانه 2 کپسول همراه با غذا یا طبق دستور پزشک.

توضیحات مربوط به مواد تشکیل دهنده:

عصاره هسته انگور:

برگ و میوه انگور از یونان باستان به عنوان دارواستفاده شده است. امروزه، ازعصاره دانه انگور در درمان های سنتی مربوط به قلب و عروق خونی، از جمله آترواسکلروز (سخت شدن سرخرگها)، فشار خون بالا، کلسترول بالا، و گردش خون ضعیف ؛ عوارض مربوط به دیابت مانند آسیب چشم و عصب ومشکلات بینایی مانند دژنراسیون ماکولا (که می تواند به کوری منجر شود). تورم بعد از آسیب یا جراحی. پیشگیری از سرطان و بهبود زخم استفاده می شود.

چای سبز:

چای سبز تعدادی آنتی اکسیدان قوی فراهم می سازد که فواید زیادی برای بدن شما دارد. نام یکی از این آنتی اکسیدان ها گالات یا EGCG می باشد و می تواند سوخت و ساز بدن را و سرعت کاهش وزن را بالا برد. به همراه کافئین که در چای سبز یافت می شود، ECGC باعث تحریک سیستم عصبی مرکزی وآزاد کردن چربی به جریان خون می شود، به طوری که بدن می تواند از آن چربی به عنوان سوخت استفاده کند.

ویتامین C:

ویتامین C نقش مهمی در حفظ سبک زندگی سالم و پیشگیری از بیماری ایفا می کند. چهارتاثیرمهم وقابل توجه ویتامین C عبارتند از: فعالیت آنتی اکسیدانی، سنتز کلاژن، سیستم قلبی عروقی، سیستم ایمنی بدن. ویتامین C سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند . سیستم ایمنی برای محافظت بدن در برابر مواد خارجی یا سمی بسیار مهم می باشد.

بسته بندی: بسته بندی شده در ظروف قابل بازیافت پت کهربا جهت حفاظت در برابر اکسیداسیون.

توجه: این محصول بدون مواد نگهدارنده مصنوعی، رنگ و یا طعم دهنده، شکر، شیر، نمک، مخمر، گندم و گلوتن می باشد.

کپسول: ژلاتین، آب

مواد تشکیل دهنده دیگر: استئارات منیزیم

فهرست مقالات برای اطلاعات بیشتر:

  1. Bagchi, Debasis; Sen, Chandan K; Ray, Sidhartha D; Das, Dipak K; Bagchi, Manashi; Preuss, Harry G; Vinson, Joe A (2003). “Molecularmechanisms of cardioprotection by a novel grape seed proanthocyanidin extract”. Mutation Research /Fundamental and Molecular Mechanisms of Mutagenesis.
  2. Vitseva, Olga; Varghese, Sonia; Chakrabarti, Subrata; Folts, John D; Freedman, Jane E (2005). “Grape Seed and Skin Extracts InhibitPlatelet Function and Release of Reactive Oxygen Intermediates”. Journal of Cardiovascular Pharmacology
  3. Kundu, Joydeb Kumar; Surh, Young-Joon (2008). “Cancer chemopreventive and therapeutic potential of resveratrol: Mechanistic perspectives”
  4. Green tea extract.” University Of Maryland Medical Center. Complementary and Alternative Medicine Guide, 31 July 2013.
  5. Q.Y. Zhu, Antioxidative activities of green tea catechins, Hong Kong: The Chinese University of Hong Kong (Hong Kong), 1999
  6. Padayatty SJ, Katz A, Wang Y, Eck P, Kwon O, Lee JH, Chen S, Corpe C, Dutta A, Dutta SK, Levine M (February 2003). “Vitamin C as an antioxidant: evaluation of its role in disease prevention”. J Am Coll Nutr .


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 + 13 =