لینوفم آرایکس

اطلاعات اساسی:

[table width ="100%" style ="" responsive ="false"] [table_head] [th_column]مقدار مواد موجود در هر کپسول[/th_column] [th_column]مشخصات ترکیبات موثر در هر کپسول[/th_column] [/table_head] [table_body] [table_row] [row_column]125 mg[/row_column] [row_column]Apple cider vinegar[/row_column] [/table_row] [table_row] [row_column]190 mg[/row_column] [row_column]Green Tea[/row_column] [/table_row] [/table_body] [/table]


موارد مصرف :

1- افزایش سوخت و ساز بدن

2- کاهش وزن و کنترل اشتها(کاهش چربی های مضر)

3- کاهش تمایل به موادقندی و نشاسته ایی و تنظیم انسولین خون

4- تنظیم کلسترول خون و تقویت سیستم ایمنی بدن

5- کمک به کاهش رشد سلول های سرطانی

طریقه مصرف:روزانه دو کپسول همراه با غذا و یا مطابق با دستور پزشک

میزان مصرفی در هر قوطی: 30

شرح مواد تشکیل دهنده:

سرکه سیب:

سرکه برای سالیان زیادی در بسیاری از خانواده ها و برای مقاصد گوناگون از جمله پخت و پز استفاده می شده است. در طب سنتی این ماده برای درمان بسیاری از بیماری ها استفاده شده است. بهترین نوع سرکه برای سلامتی انسان، سرکه سیب است. مطالعات انسانی نشان داده است که سرکه باعث کاهش اشتها و افزایش سیری می شود، بنابراین بدن کالری کمتری مصرف می کند.

مصرف سرکه همراه با مواد غذایی با کبوهیدرات بالا، باعث ایجاد سیری و کاهش مصرف کالری می شود. بنابراین کاهش مصرف کالری در طول مدت زمان معین، منجر به کاهش وزن می شود. سرکه سیب حاوی تعداد زیادی اسید آلی است که سرعت سوخت و ساز و سرعت سوخت چربی در بدن را افزایش می دهد. سرکه سیب طبیعی با استخراج مواد مغذی از چربی ها و پروتئین ها و انتقال آن ها به دستگاه گوارش، باعث افزایش متابولیسم و نشاط در بدن می شود. سرکه سیب حاوی الیاف پکتین است که تمایل به پرخوری و خوردن میان وعده را کاهش می دهد. همچنین سرکه سیب به عنوان یک عامل ضد سرطان در نظر گرفته می شود. مطالعات اخیر نشان می دهد که سرکه سیب به تنظیم و کنترل سطح قند خون در افراد دیابتی بسیار کمک می کند.

عصاره چای سبز:

چای سبز قرن ها به عنوان آنتی اکسیدان بسیار قوی و مفید برای سلامتی شناخنه شده است.

خواص چای سبز:

  • کاهش وزن: با خوردن چای سبز متابولیسم (سوخت و ساز) چربی های بدن تسریع شده و به این ترتیب چربی اضافی در بدن ذخیره نمی شود و جذب روده ای گلوکز و چربی کاهش می یابد و به کاهش وزن در افراد چاق کمک می کند. همچنین مانع از ذخیره گلوکز در سلول های چربی می شود.
  • جلوگیری از بیماری های قلبی و عروقی: چای سبز باعث کاهش کلسترول خون شده و خطر حمله قلبی را کاهش می دهد.
  • پیشگیری و درمان سرطان: چای سبز با خاصیت آنتی اکسیدان خود قابلیت مبارزه با سلول های سرطانی را دارا است. این ترکیب می تواند از رشد سلول و تومورهای سرطانی جلوگیری کند.
  • کاهنده فشار خون
  • کاهش تری گلیسرید
  • جلوگیری از دیابت
  • جوانی و شادابی پوست: چای سبز به علت دارا بودن مقادیر قابل توجهی از آنتی اکسیدان های قوی به عنوان یک داروی ضد پیری(Anti-Aging) شناخته شده است.
  • جلوگیری از ورم مفاصل
  • استحکام استخوان و دندان ها
  • آرام بخش و ضد استرس
  • کاهش ادم (آب میان بافتی)

بسته بندی: بسته بندی شده در ظروف غیر قابل نفوذ به رنگ قهوه ایی تیره جهت حفاظت در برابر اکسیداسیون.

 

توجه: این محصول بدون مواد نگهدارنده مصنوعی، رنگ و یا طعم دهنده، شکر، لاکتوز، شیر، نمک، مخمر، گندم و گلوتن می باشد.

 سایر مواد تشکیل دهنده :آرد برنج، ریز سلولز، ژلاتین، استئارات منیزیم، سیلیکون دی اکسید

فهرست مقالات برای اطلاعات بیشتر:

  1. Tomoo Kondo; Mikiya Kishi; Takashi Fushimi; Takayuki Kaga (2009)
  2. USDA Database for the Flavonoid Content of Selected Foods, Release 2.1



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

سیزده − نه =