رویال ژلی

اطلاعات اساسی :

[table width ="100%" style ="table-striped table-bordered table-hover" responsive ="true"] [table_head] [th_column]مشخصات ترکیبات موثر در هر کپسول[/th_column] [th_column]مقدار مواد موجود در هر کپسول[/th_column] [/table_head] [table_body] [table_row] [row_column]Royal jelly
6 %10-2 Hydroxy Decenoic Acid10-2 HDA
[/row_column] [row_column]850 میلی گرم[/row_column] [/table_row] [table_row] [row_column]Organic Brown Rice Powder
[/row_column] [row_column]140 میلی گرم[/row_column] [/table_row] [table_row] [row_column]Magnesium stearate
[/row_column] [row_column]10 میلی گرم[/row_column] [/table_row] [/table_body] [/table]

موارد مصرف:

رویال ژلی در درمان آلرژی ها، یبوست، مشکلات قاعدگی، کاهش وزن، بیماری های عروقی و بیماریهای مرتبط با پیری استفاده می شود و همچنین آنتی بیوتیک طبیعی، انرژی زا و احیا کننده میباشد.


طریقه مصرف : به عنوان مکمل غذایی روزانه 1 کپسول و یا مطابق با دستور پزشک مصرف شود.

تعداد قرص در هربسته: 30


شرح مواد تشکیل دهنده:

رویال ژلی حاوی کلاژن، لسیتین و ویتامین A، C، D و E که همگی برای پوست مفید هستند میباشد. کنسانتره رویال ژلی مرطوب کننده پوست های خشک وتسکین دهنده ی التهابات پوستی میباشد.

تحقیقات نشان می دهد که ژل رویال غدد آدرنال را تحریک و واکنشی مثبت در سوخت و ساز بدن تولید میکند. این اثر در میزان سوخت و ساز ممکن است باعث، افزایش انرژی، بالا رفتن توانایی جنسی و افزایش اشتها شود .

رویال ژلی منبع غنی از پروتئین کامل، حاوی تمام اسید آمینه های ضروری و همچنین اسیدهای چرب ضروری، مواد معدنی و ویتامین ها، اسید پانتوتنیک ویژه (B5) و پیریدوکسین (B6) است.بعلاوه رویال ژلی حاوی ترکیباتی دیگری است که به پایین آوردن کلسترول کمک می کند.

اسیدهای چرب هیدروکسی از پوست دربرابر خشکی محافظت میکنند و برخی از آنها ضد التهاب بسیار قوی می باشند . ترانس 10 هیدروکسی دلتا-2- اسید دسنوئیک (HDA ) نیز ممکن است ضد التهاب باشد..

بسته بندی: بسته بندی شده در ظروف غیر قابل نفوذ به رنگ قهوه ایی تیره جهت حفاظت در برابر اکسیداسیون.

توجه: این محصول بدون مواد نگهدارنده مصنوعی، رنگ و یا طعم دهنده، شکر، شیر، نمک، مخمر، گندم و گلوتن می باشد.

کپسول: ژلاتین، آب

مواد تشکیل دهنده دیگر: پودر برنج قهوه ای ارگانیک




 مقالات برای اطلاعات بیشتر:

1.Blood worth BC, et illiquid chromatographic determination of trans-10-hydroxy-2-decenoic acid content of commercial products containing royal jelly. J AOAC Int.1995; 78:1019-23

2.Lecker G, et al. Components of royal jelly II: the lipid fraction, hydrocarbons and sterols. J Apic Res 1982; 21:178-84.

  1. Iannuzzi J.Royal Jelly: mystery food, in three parts.Am Bee J 1990; 8:532-4, 587-9, 659-62.



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

پانزده − پانزده =