دیاسین  آرایکس

اطلاعات اساسی :

[table width ="100%" style ="" responsive ="false"] [table_head] [th_column]مقدار مواد موجود در هر کپسول[/th_column] [th_column]مشخصات ترکیبات موثر در هر کپسول[/th_column] [/table_head] [table_body] [table_row] [row_column]50 mg[/row_column] [row_column]Corcuma longa[/row_column] [/table_row] [table_row] [row_column]500 mg[/row_column] [row_column]Cinnamomum longa[/row_column] [/table_row] [table_row] [row_column]250 mg[/row_column] [row_column]Trigonella foenum graecum[/row_column] [/table_row] [table_row] [row_column]100 mg[/row_column] [row_column]Momordica Charantia[/row_column] [/table_row] [/table_body] [/table]

موارد مصرف:

1- تنظیم میزان انسولین وتری گلیسرید خون به واسطه فعالیت انتی اکسیدانی

2- کمک به بهبود افسردگی و ناراحتی های عصبی

3- جلوگیری از رشد سلول های سرظانی و ابتلا به انواع سرطان

4- کاهش خطر ابتلا به بیماریهای قلبی(کاهش تری گلیسرید)

5- کمک به کاهش میزان کلسترول های مضر خون از جمله LDL

6- کمک به کاهش دردهای مفصل

طریقه مصرف :روزانه دو عدد قرص همراه با غذا و یا مطابق با دستور پزشک

میزان مصرفی در هر قوطی:30        

شرح  مواد تشکیل دهنده:

زردچوبه:

زردچوبه می‌تواند در بهبود و پیشگیری از بیماری‌های سرطان، افسردگی و دیابت موثر باشد. تحقیقات به خاصیت ضد دیابتی این ادویه به دلیل وجود ماده ی فعال curcuminاشاره دارند همچنین این ترکیب از ابتلا افراد به دیابت جلوگیری میکند.

—-

 بی شک ارتباط واضحی بین مصرف زردچوبه و دیابت وجود دارد

زرد چوبه میزان انسولین وتری گلیسرید را از طریق فعالیت آنتی اکسیدانی خود به حالت نرمال در می آورد، این امر سبب کاهش خطر ابتلا به گروهی از بیماریها نظیر سندرم متابولیک ، بیماری قلبی و دیابت می شود.

دانشمندان دریافتند که میزان تری گلیسرید با مصرف غذاهایی با این ادویه تا یک سوم کاهش می یابد کاهش میزان تری گلیسرید حتی با مصرف سس های چرب که با این ادویه تهیه شده باشند نیز مشاهده  گردید. این تحقیقات نشان داد که چگونه یک تغییر ساده ی تغذیه ای تأثیر مثبتی بر سلامت  دارد.

دارچین:

تازه ترين تحقيقات نشان مي‌دهد بيماران مبتلا به ديابت مي‌توانند با افزودن کمي دارچين به رژيم غذايي خود به حفظ سلامت بدنشان کمک کنند.وقتي بدن حساسيت خود را نسبت به هورمون انسولين از دست مي‌دهد، ديابت نوع دوم بروز مي‌کند.

—-

انسولين قند را از خون به سلول هاي بدن منتقل مي‌کند تا به عنوان انرژي مورد استفاده قرار گيرد، بنابراين وقتي بدن به انسولين پاسخ ندهد، مقدار قند يا گلوکز در خون بالا مي‌رود و منجر به خستگي و تاري ديد مي‌شود.افزايش قند خون در دراز مدت مي‌تواند خطر ابتلا به بيماري‌هاي قلبي ، نارسايي کليوي و نابينايي را افزايش دهد.دارچين همچنين از بروز ديابت نوع دوم در افراد در معرض خطر جلوگيري مي‌کند.

دارچين حاوي ترکيباتي است که عمل انسولين در انتقال گلوکز به سلول ها را بهبود مي‌بخشد. دارچين تقريبا هيچ کالري ندارد، به همين خاطر ديابتي‌ها بدون خطر چاق شدن مي‌توانند با افزودن دارچين طعم مطبوعي به غذاي خود بخشند.

شنبليله:

دانه شنبليله در مبتلايان به ديابت نوع 1 سبب كاهش قند خون،بهبود تست تحمل گلوكز و كاهش دفع گلوكز از راه ادرار مي شود.

دانه شنبلیله با مهار انزیم الفا امیلاز،هضم و جذب قندها از جمله نشاسته را در دستگاه گوارش مهار میکند و باعث افزایش اثرات انسولین بر بافت های مختلف نظیر عضله،چربی و کبد و افزایش رها شدن انسولین تحت تاثیر گلوکز از سلول های بتا لوزالمعده و اصلاح فعالیت انزیمهای مسئول سوخت وساز گلوکز و چربی و کاهش تخریب بافتی ناشی از دیابت در کبد و کلیه میشود. درمبتلایان نوع دوم نیز علاوه برپایین امدن قند خون و گلوکز ادرار میزان تری گلیسرید ،کلسترول و LDL

نیزکاهش میابد که با افزایش میزانHDL خون همراه است.

بیتر ملون: عصاره ماده تلخ در بیتر ملون به نام کوکوربیتاسین عامل اساسی در بهبود بیماری دیابت میباشد.

همچنین این گیاه دارای خاصیت مسهل قوی است. از خواص مهم دیگر این گیاه اثر ضد ویروسی میکروبی و ضد سرطان است

بسته بندی: بسته بندی شده در ظروف غیر قابل نفوذ به رنگ قهوه ایی تیره جهت حفاظت در برابر اکسیداسیون.

توجه: این محصول بدون مواد نگهدارنده مصنوعی، رنگ و یا طعم دهنده، شکر، شیر، نمک، مخمر، گندم و گلوتن می باشد.

 

سایر مواد تشکیل دهنده: منیزیم استئارات، لاکتوز، کروم

فهرست مقالات برای اطلاعات بیشتر:

1 K. Shapiro and W. C. Gong, “Natural products used for diabetes,” Journal of the American Pharmaceutical Association, vol. 42, no. 2, pp. 217–226, 2002

  1. Paterson, Wilma (1990). A Fountain of Gardens: Plants and Herbs from the Bible. Edinburg.
  2. Losso JN, Holliday DL, Finley JW, et al. Fenugreek bread: a treatment for diabetes mellitus. J Med Food 2009;12(5):1046-1049
  3. Semiz, A, Sen A. (February 2007). “Antioxidant and chemoprotective properties of Momordica charantia L. (bitter melon) fruit extract”. African Journal of Biotechnology 6

 



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

9 + 12 =