این مکمل جهت بهبود هضم غذا و بهبود عملکرد سیستم گوارشی ساخته شده است. همچنین، علاوه بر داشتن آنزیم های ضروری، شامل بتائین است که باعث افزایش هضم چربی و پروتئین میشود.
سلولاز: این ماده قادر به جذب مقادیر زیادی آب در بدن است که در نتیجه در ایجاد آرامش سیستم گوارش بدن و جلوگیری از یبوست و بواسیر و همچنین در جلوگیری از ابتلاء به سرطان گوارش تأثیر بسزایی دارد. آنزیم سلولاز، تنها آنزیمی است که قادر به هضم سلولز در سیستم گوارش انسان است.
لیپاز: جزء یکی از سه گروه آنزیم هایی هست که توسط لوزالمعده ساخته می شود و از منابع غذایی تأمین نمیگردد. این آنزیم قادر است تری گلیسیرید ها را به گلیسرول و اسیدچرب تبدیل کند تا بهتر قابل جذب شوند. لیپاز در درمان مشکلات گوارشی ناشی از کمبود تغذیه ای بکار میرود. همچنین در جذب آسانتر مواد غذائی میتواند تغذیه بدن را در سطح سالم و طبیعی نگاه دارد.
مالتاز: نقش مهمی در فرایندهای آنزیمی دارد که در هضم نشاسته و قند موجود در غلات و سایر مواد غذایی به همراه سایرآنزیمها، در تبدیل نشاسته و قندهای پیچیده به اجزاء سادهتر و قابل هضم نقش اساسی را ایفا می کند.
آمیلاز: بطورطبیعی در بزاق، آنزیمهای لوزالعده و روده باریک یافت می شود و باعث تجزیه زنجیرههای پلی ساکاریدی مانند نشاسته به اجزای کوچکتر و دی ساکاریدهایی مانندمالتوزمی شود و نقش مهمی در هضم کربوهیدراتها دارد و می تواند به افرادی که به گلوتن موجود در نان و غلات حساسیت دارند، کمک نماید.
لاکتاز: این آنزیم غالباً در سلول های تمایزیافته پرزهای روده کوچک یافت می شود و برای هیدرولیز لاکتوز موجود در شیرضروری است.کمبود این آنزیم سبب عدم تحمل لاکتوز می شود.
پروتئاز: دارای اهمیت زیادی درکنترل فعالیت سلولی می باشند و قادرندکه پروتئین ها و پپتیدها را تجزیه و به اسیدهای آمینه و اجزاء متشکله و یا زنجیره های ارتباطی آنها تبدیل نمایند.
به منظور تقویت هضم غذا، پروتئاز DDP اضافه شده است. نقش آن در تجزیه گلوتن موجود در غلات و کازئین موجود در لبنیات به اجزاء کوچک و آسان تر قابل جذب می باشد. کمبود این آنزیم بویژه با بیماری هایی مانند، Celiac، Crohn’s ، Ulcers و Colitis مرتبط است.
ال گلوتامین: یکی از اسیدهای آمینه می باشد که بیشتر به منظور محافظت از سیستم ایمنی و گوارشی بدن مطرح می باشد. در درمان مشکلات گوارشی مانند ، Ulcers و همچنین Colitis و غیره مؤثر است.
اینورتاز: موجب افزایش هضم کلی کربوهیدراتها می شود و یکی از آنزیمهای ضروری در هضم قندهاست و نقش کلیدی در فرایندهای گوارشی دارد. با افزایش سن، بطورطبیعی این آنزیم کاهش می یابد و بدون آن برخی از اشکال قندها و کربوهیدراتهای مفید برای بدن، بخوبی هضم و جذب نمی شوند.
بتائین: یکی از اجزاء ضروری برای متابولیسم و جذب موادغذایی بویژه جذب پروتئینها، ویتامین B12، کلسیم و آهن می باشد. همچنین، در فرایندهای سم زدایی کلی بدن مفید است. درهضم چربیها و پروتئینها مؤثر است.
پپتیداز: نقش مهم آن درشکستن پروتئینها و نهایتاً تولید مقادیر بالایی از آمینواسیدهای مورد نیاز بدن می باشد.
آلفاگالاکتوزیداز: که درهضم قندهای پیچیده و چربی ها کمک بسزایی می کند. عدم حضور آن باعث می شود تا کمپلکسهای قند-چربی در روده و سایر قسمتهای بدن تجمع یابند. از فوائد آن: 1-کمک به هضم، 2- کاهش گازهای روده و 3-عدم تحمل کربوهیدراتهای پیچیده میباشد.
Leave a Reply